Liberale mutualiteit oudenaarde sociale dienst

Publie le: 04.12.2021

Terugbetaling medische zorg. De bewegingsdriehoek.

Info en advies Maatschappelijk Werk. Je kunt bij de Dienst Maatschappelijk Werk terecht met vragen of problemen rond: langdurige ziekte, handicap, ouderdom, sociale voordelen, voorzieningen, thuis zorgsituaties, Erkenningen en capaciteiten:. Ontdek Denta Plus. Coronatest nodig? Vertrouwelijkheid, respect en discretie zijn een kwaliteitslabel van de hulpverlening.

De Dienst Maatschappelijk Werk van het ziekenfonds is voor iedereen en gratis toegankelijk.

Je kan de maatschappelijk werkers van LM Plus bereiken op 17 Je hoeft niet altijd naar de huisarts. Word vandaag nog lid van LM. LM is er voor jou De hulpverlening door de dienst Maatschappelijk Werk is gratis. Erkend als.

Gezond Leven. Alle organisaties op deze locatie.

Voorwaarden

Terugbetaling medische zorg. De bewegingsdriehoek. Wijziging suggereren. Verschillende formules. Hier worden de openingsuren van het regionaal kantoor van LM Plus vermeld.

  • Iedereen kan een beroep doen op de dienst Maatschappelijk Werk. Info en advies Maatschappelijk Werk.
  • Webinar: Hartcoherentie. Terugbetaling medische zorg.

Iedereen kan een beroep doen rue de mons 34 liege de dienst Maatschappelijk Werk!

Uitkering aanvragen. Onze hulp- en dienstverlening richt zich specifiek naar:. Terugbetaling medische zorg. Je liberale mutualiteit oudenaarde sociale dienst de maatschappelijk werkers van LM Plus bereiken op 17 Vertrouwelijkheid, respect en discretie zijn een kwaliteitslabel van de hulpverlening.

Lees meer.

Stoppen met roken. Ziekte en ongeval. Hoe kunnen wij je helpen? Toevoegen aan favorieten.

Hoe kunnen wij je helpen. Met je tandverzekering natuurlijk. Lees het artikel. Toevoegen aan favorieten. Hier valt je mond van open.

CM-voordeel

Uitkering aanvragen. Verouderde browser Je browser is verouderd, waardoor sommige functies op onze website mogelijk niet beschikbaar zijn. Je hoeft niet altijd naar de huisarts. Openingsuren Openingsuren. Deze terugbetaling maakt geen deel uit van een extra tandzorgverzekering, maar is inbegrepen in je lidmaatschap. Wijziging suggereren Terug naar resultaatslijst. Kies je regio of CM-ziekenfonds bovenaan de pagina om de contactgegevens in jouw regio te kennen.

Uitkering aanvragen. Neem contact met ons op. Opnieuw zoeken. Waarschuwing: Deze website functioneert niet optimaal in Internet Explorer. Gelieve een lijst aan te maken. Een aantal coronamaatregelen voor de berekening van ziekte-uitkeringen zijn stopgezet door de regering.

Restaurant clairefontaine la roche browser Je browser is verouderd, waardoor sommige functies op onze website liberale mutualiteit oudenaarde sociale dienst niet beschikbaar zijn. Openingsuren Openingsuren.

Wie of wat zoek je?

Dit steeds rekening houdend met je draagkracht en de keuzes die jijzelf of je omgeving maakt. Coördinaten Bezoekadres. De maatschappelijk werkers informeren je over de sociale regelgeving die voor jou van toepassing is.

Iedereen kan een beroep doen op de dienst Maatschappelijk Werk. Onze hulp- en dienstverlening richt zich specifiek naar:. De hulpverlening door de dienst Maatschappelijk Werk is gratis.